Decathlon

Tervezés, kivitelezés, szekrénygyártás, központi energia felügyelet

2011-ben a Tízpróba Magyarország Kft. áruházainak energiafogyasztás csökkentését tűzte ki célul. Ennek elérése érdekében cégünk teljes gépészeti felülvizsgálatot és központi automatika rendszer telepítést végzett.

Beüzemelésre került egy központi Domat RcWare felügyeleti központ, amire az átalakítások után folyamatosan csatlakoztatásra kerülnek az áruházak.

A központ további feladata az energiamenedzsment, azaz a fogyasztási adatok folyamatos rögzítése segítségével kiszűrhetőek legyenek azon fogyasztók, melyek annak ellenére működnek, hogy nincs rájuk igény. Így további megtakarítási lehetőségek is előtérbe kerülhetnek.

Decathlon Budaörs (2011)

Pilot projektként ezen áruház átalakítása valósult meg 2011-ben. Az energiafogyasztás csökkentése érdekében integrálásra kerültek a gépészeti rendszerek.

Közös célunk az emberi tényező maximális kizárása volt, a 6db Roof-Top berendezést központilag hőmérsékletre és légminőségre szabályozunk, és tartjuk a megrendelő által előírt értékeket.

Ezek mellett optimalizáltuk a világításkapcsolásokat is, így csak a nyitvatartási idő alatt üzemel az áruház teljes világítása. Ezen időszakon kívül csak az 50% kapcsolható, mely elegendő a leltározási, árupakolási feladatokra.

A raktár fűtését ellátó termoventillátorok esetében is kizártuk az emberi tényezőt, azok fix parancsolt érték szerint üzemelnek igény esetén.

A projekt sikeres, a megtakarítások mértéke jelentős, melynek eredményeként a további áruházak is folyamatosan átalakításra kerülnek.

Egyéb áruházak

Roof-Top berendezések központi vezérlése hőmérsékletre és légminőségre. Világításkapcsolás időprogram szerinti vezérlése, raktárfűtés hőmérsékletre történő szabályzása.

Decathlon Dunakeszi (2012) Decathlon Soroksár (2012) Decathlon Dunaújváros (2012)
Decathlon Csömör (2013) Decathlon Maglód (2013) Decathlon Kecskemét (2013)
Decathlon Miskolc (2013) Decathlon Debrecen (2013) Decathlon Zalaegerszeg (2013)
Decathlon Szombathely (2013) Decathlon Győr (2013) Decathlon Székesfehérvár (2013)
Decathlon Nyíregyháza (2014) Decathlon Pécs (2015) Decathlon Szeged (2015)
Decathlon Szolnok (2015) Decathlon Hatvan - Logisztikai központ világítás vezérlés (2015)
Decathlon Sopron (2016) Decathlon Corvin (2016) Decathlon Bp. Skála (2016)
Decathlon Tatabánya (2016)    

 

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.