Dunaplaza

Tervezés, felügyeleti rendszertelepítés, üzembe helyezés

A bevásárlóközpont és irodaház épület-felügyeleti rendszerének cseréjét végeztük el. Az épület-felügyeleti rendszer az áruház komplett működtetését ellátja, a fűtés-, hűtés- és légtechnikai rendszerekkel párhuzamosan az idegen rendszerek felügyeletét is.

2007-ben új Kieback&Peter felügyeleti állomást telepítettünk a diszpécserközpontba, amelyre több kisebb rendszer automatika elemeit kapcsoltuk rá. (DDC3000).

Az új Saturn áruház légtechnikai szabályozását DDC4200-as színes, touch-screen kijelzővel ellátott szabályozóval oldottuk meg, amit szintén az új felügyeleti központon keresztül tud a diszpécser szolgálat könnyen és gyorsan kezelni.

2008 decemberében az L1/2 gép elavult automatika rendszerét cseréltük Kieback&Peter DDC4100-as automatika alállomásra. A berendezést bekötöttük a már meglévő felügyeleti központba.

2009-2011-ben további légtechnikai berendezéseket (L1/2, L1/1, L2/1a, L2/1b, L9, H&M légkezelő L14/1, L14/2, L2/2) építettünk át modern, DDC4000 típusú szabályozókra, amelyeket természetesen szintén bekötöttünk a már kiépített hibrid épületfelügyeleti számítógép-rendszerbe. Megkezdtük a rendszerek szelepeinek és zsalumozgatóinak a cseréjét is.

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.