Flextronics, Tab

Alközponti szoftver, felügyeleti szoftver, szekrénygyártás-átalakítás, üzembe helyezés, egyedi helység szabályzás (2010-2014)

A tabi Flextronics gyár épületautomatikai rendszerének átalakítása során első lépésként egy Kieback&Peter DDC4200 típusú szabályozót építettünk be az egyik csarnok légkezelőinek és fűtési rendszerének szabályozására. Ehhez a meglévő kapcsoló szekrényt át kellett alakítani, a régi, hibásan működő szabályozó egységeket el kellett távolítani. A felügyeleti számítógép szerepét egy rugalmas, nagy pontosságú és felhasználóbarát, mégis kedvező árú RcWare típusú gép látja el.

2011-ben tovább folytattuk a rendszerek kiváltását, valamint az új épületrészben elhelyezett légtechnikai gépet új DDC szabályozó egységgel láttuk el.

2012-ben folytattuk kazánház és a B/O valamint a Siemens csarnokok átalakítását, ahová szintén DDC4200-as központi vezérlőt és kiegészítő DDC modulokat helyezünk el.
Az étterem és konyha légtechnikai, valamint az irodaépület fűtési és Fan-Coil előremenő szabályozását kihelyezett modulokkal oldottuk meg.

(2013-2014)

2013-ban a cég sárvári telephelyén modern energiafelügyeleti rendszert építettünk ki.

A tabi irodai terület korszerűsítésen esett át, és a régi rendzserhez illeszkedő 2 csöves Fan-coil rendszer került kiépítésre. A szabályzást felügyeletre illeszthető szabályzókkal végezzük, így óraprogram és előre beállított hőmérsékletekkel szabályozzuk az eszközöket. A felügyelet emellett lehetőséget ad manuális beavatkozásra is.

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.