Hajós Alfréd sportuszoda

(2008)

A margitszigeti  sportuszoda gépészeti felújítása során a mintegy 350 fizikai adatpontot kezelő rendszert DOMAT Control System automatika és épületfelügyeleti rendszerrel láttuk el.

A központi számítógépre érkező gépészeti rendszerek adatpontjain kívül a medencék fontos adatai is láthatók és kezelhetők. A teljes rendszer táveléréssel működik, így az LSA központi távfelügyeleti rendszerén keresztül gyors és hatákony segítséget tudunk nyújtani az üzemeltetéshez.

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.