Indotek Group

Tervezés, elosztószekrény gyártás, szoftver, felügyelet, üzembe helyezés (2015-)

Az INDOTEK Group ma már többségi magyar tulajdonban lévő, ingatlanbefektetéssel, fejlesztéssel és vagyonkezeléssel foglalkozó cégcsoport, melynek égisze alatt működő nagyjából 150 projektcég stratégiai felügyeletét és igazgatását az Indotek Befektetési Zrt. látja el. 

Az In-Management Kft. feladata a saját tulajdonú, valamint megbízás alapján ellátott ingatlanok vagyonkezelése (bérbeadása és befektetési célú eladása) és üzemeltetése.

Az épületek energiafogyasztás csökkentése rendkívül fontos a vállalat számára. Ennek elérése érdekében cégünk a Kardos Labor Kft.-vel közösen teljes gépészeti felülvizsgálatot végzett a csoportnak is székhelyet adó EXPO & TRADE CENTER irodaházban, amit az együttműködés pioneer projektjének választottak a felek.

A várható eredményekbe vetett bizalmunkat mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a beruházások ESCO-s finanszírozással valósulnak meg, azaz a beruházási költségek a működés során keletkező energia-megtakarításból kerülnek finanszírozásra.

 

EXPO & TRADE CENTER

A felmérés után megkezdődtek a munkálatok, és a gépészeti átalakításokat a komplex épületautomatika rendszer kiépítése követte. A projekt keretein belül átvettük az épület kazánjainak vezérlését, az épület fűtési köreinek szabályzását, szintenkénti referencia hőmérsékletmérést építettünk ki finomabb szabályzás érdekében, integráltuk az épület frisslevegő utánpótlásáért felelős légtechnikai berendezést, és a hűtési rendszert.

A szabályzásért a DOMAT MXPLC szabályzója felel (88 adatpont és szabadon programozható szabályzó egyben), további bővítőmodulokkal kiegészítve. Ennek tetején egy DOMAT RCWARE grafikus felügyeleti szoftver segíti az üzemeltetők munkáját. A felügyelet a további épületek integrálását is biztosítja.

A változás rendkívül látványos, már az első hónapban 30% feletti megtakarítást eredményezett mind villamos áram, mind gázfogyasztásban. Ennek eredményeképpen a felek folytatják a további épületek felülvizsgálatát és átalakításokat.

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.