Madach Trade Center

Tervezés, üzembe helyezés, software, felügyeleti software, szekrényátalakítás (2009)

Az elegáns Madách Trade Center Irodaház épületfelügyeleti rendszerének bővítését és átalakítását végeztük Domat Control System épületautomatika elemekkel, amelybe bevonásra került az új kazán vezérlése, valamint az újonnan kiépített napkollektoros rendszer szabályozása is.

Ezzel egy időben a meglévő épületfelügyeleti software-t teljes egészében Domat RCWare rendszerre cseréltük. Az épületre teljes körű karbantartási szerződéssel rendelkezünk.


A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.