McDonald's

Tervezés, alközponti szoftver, felügyeleti szoftver, üzembe helyezés (2014-2015)

Az ismert gyorsétterem lánc cégünket bízta meg az éttermek légtechnikai rendszerének energiatakarékossági okokból történő átalakítására a Lenergy Magyarország Kft-vel együttműködve.

A projektben a Domat Control System miniPLC szabályzóját használtuk, amely kommunikál a légkezelővel illetve az általunk szállított frekvenciaváltóval, így biztosítva az energiatakarékos üzemet.

Miután az átalakítás beváltotta a hozzá fűzött reményeket, további átalakítások is kivitelezésre kerültek, illetve folyamatban vannak.

 

Átalakított áruházak

Bp. üllői út Bp. Hungária Körút Budapest M3 Fóti út
Bp. III. ker. Vörösváry út Budakalász Omszk park Győr 2.
Győr 3. Pécs, Árkád Pécs 2.
Tatabánya - Vértesszőlős Szombathely  

 

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.