Petz Aladár Kórház Győr

"B" épület műtőblokk. Tervezés, telepítés, szekrénygyártás, kábelszerelés, üzembe helyezés (2004)

6 db (1-6 sz.) komplett műtőblokk kialakítása nyomástartással és távfelügyelettel. A rendszer mintegy 250 adatpontot felügyel. Miután a helyszínen nincsen felügyeleti munkaállomás, a hibajelzések közvetlenül az LSA Kft -be, cégünk távfelügyeleti központjába fut be a nyilvános telefonhálózaton keresztül. Így a felhasználói igényekre, esetleges hibákra a lehető leggyorsabban tudunk reagálni. Extra szolgáltatásként az üzemeltető részére heti bontásos trend adatközlést végzünk.

"B" épület műtőblokk bővítés. (2006)
(Tervezés, telepítés, szekrénygyártás, kábelszerelés, üzembe helyezés)
Az előző években üzembe helyezett műtőblokkok mellé 2 db (7-8 sz.) komplett műtőblokk került kialakítása nyomástartással és távfelügyelettel, mintegy 90 új adatponttal.

"B" épület Haemodinamika légtechnikai rendszer. (2006)
(Tervezés, telepítés, szekrénygyártás, kábelszerelés, üzembe helyezés)

Komplett légtechnikai rendszer kialakítása 120 adatponttal.

"B" épület épületgépészeti felügyeleti rendszer. (2006)
(Tervezés, telepítés, szekrénygyártás, kábelszerelés, üzembe helyezés)
Az előző években üzembe helyezett épületgépészeti automatika rendszerek központi felügyeletét építettük ki. Az RCWare típusú (DOMAT) színes, grafikus, dinamikus képeken jelenítjük meg a műtőblokkok és kiszolgáló területek, valamint a hőközpont üzemállapotait, és folyamatosan gyűjtjük az üzemi adatokat. A felügyeleti képeket egy második munkaállomáson is megjelenítjük, mely teljes értékű hozzáférést tesz lehetővé a kezelő számára
 

Bőrtranszplantációs labor, Győr (2006)
A partnercégünk kivitelezésében készült, a győri Petz Aladár kórház területén lévő vadonatúj labor, melynek légtechnikai szabályozását 2 db LRP4 típusú szabályozóval valósítottuk meg. A rendszer érdekessége, a frekvenciaváltós motorral megvalósított nagy pontosságú nyomásszabályzás.

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.