Sanmina-SCI Magyarország Kft.

A Sanmina 100%-os amerikai tulajdonú multinacionális vállalat, amely világszerte gyártója a legösszetettebb és leginnovatívabb optikai, elektronikai és mechanikai eszközöknek. A cég tatabányai telephelye 1997-óta működik, 2001-től mint Sanmina-SCI Magyarország Kft. A gyáregység a Sanmina IMS illetve SGS divízió tagjaként teljes körű elektronikai bérgyártó, javító és logisztikai tevékenységet folytat.

2017-ben a vállalat elkezdte gépészeti rendszereinek felújítását és elindította az épület tetején található Roof-top berendezéseinek cseréjét. A cserék során a feladatunk az, hogy az újonnan telepített eszközöket egyenként beintegráljuk egy központi grafikus felügyeleti rendszerbe, ahol a technikusok nyomon követhetik az eszközök aktuális státuszát, kiolvashatják az esetleges hibakódokat, illetve azonnal beavatkozhatnak a hőmérsékleti, vagy nyomástartási folyamatokba.

A kivitelezés egy Domat RcVision felügyeleti szoktver telepítésével kezdődött, melyhez az épületben található belső hálózaton keresztül egy Domat IPLC szabályozó csatlakozi. A szabályozó feladata, hogy Modbus segítségével teljes körű felügyeleti lehetőséget biztosítson a kezelők számára, és a beállított óraprogramok, elvárt hőmérsékleti- és  nyomás étrtékek alapján üzemeltesse a Roof-top-okat.

A felügyeleti központ rögzíti és tárolja az adatokat, ezzel nyújtva segítséget a kezelőszemélyzetnek hibakeresés támogatására, vagy a gyártási riportok kiegészítésére.

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.