Szent István Egyetem Kollégium Gödöllő

Tervezés, üzembe helyezés, software, épület felügyelet, kábelszerelés, szekrénygyártás (2006)

A gödöllői egyetem kollégiumának D,E,F épületét valamint a nyomásfokozó szivattyútelepet láttuk el Kieback&Peter DDC3000 épületautomatika és CS140 épület felügyeleti rendszerrel.

A központi számítógép az E épületben van, ahonnan a diszpécser mindenkor kézben tarthatja mindhárom épületet. 2006 év végén kezdtük meg a kollégium A, B, C épületének rekonstrukciója során az épületautomatika rendszer kiterjesztését ezekre az épületekre is. A kivitelezés 2007. szeptemberében fejeződött be.

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.