TDK-EPCOS Szombathely

A passzív elektronikai alkatrészek piacán hosszú évek óta jelen lévő szombathelyi, volt Siemens-Matsushita gyár, jelenleg EPCOS Kft., 2010-től a TDK elektronikai alkatrész üzletága és az EPCOS egyesülését követően létrejövő TDK-EPC csoport tagjaként működik tovább.


(2005)

Gyártócsarnok elektronikai komponensek készítésére. Desigo30-as rendszer szolgál a légtechnikák, befúvások, elszívások felügyeletére. A rendszeren folyamatos bővítések folynak. STÖ, ELKO csarnokok komfort hűtési rendszereinek telepítése.

(2007)

A gyár újonnan épült BZ3-as csarnokának gépészeti automatizálását (légtechnikai berendezések, fűtés, hűtés) valósítottuk meg DDC3000-es szabályozóval és kihelyezett modulokkal, illetve új Kieback&Peter Neutrino GLT1002 felügyeletet helyeztünk üzembe

 

(2009-2012)

2009-2012 közötti, mintegy 20 millió eurós beruházások folyományaként elkészültek a BZ3, és B3 –as csarnokok. A gyár épületgépészeti, és villamos működtetését Kieback&Peter DDC4000-es rendszer végzi, központi felügyelettel.

A helyszíni BMS rendszer, a városközponti EPCOS központból is működtethető távfelügyeleti jelleggel.

Cégünk 2012-ben megkezdte az A2 és B2 csarnokok elavult Landis&Staefa Desigo30-as rendszereinek cseréjét DDC4000-es rendszerre, mely a már működő felügyeletbe integrálódik.

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.