Termékek

Kieback&Peter

A németországi Kieback&Peter szabályozástechnikai vállalat kizárólagos magyarországi képviselői vagyunk

A Kieback&Peter vezető helyet tölt be a műszer- és rendszermegoldásoknál a fűtés, szellőzés- és klímaberendezések területén (HLK) valamint az épületmenedzsmentben.

Domat

Energy under control!

A vállalatot 2002-ben alapították Csehországban. Jelenleg közel A vállalat a fűtés, szellőzés és légkondicionálás terén nyújtott kiváló minőségű, innovatív szabályozástechnikáról, valamint partnereinek nyújtott magas szintű mérnöki szolgáltatásairól ismert. Sikereit nagymértékben a szilárd tradicionális alapoknak, és az úttörő, jövőbe mutató tevékenységének köszönheti.

S+S

Döntsön tudatosan az ideális klíma mellett!

Az S+S cég innovatív, Németországban gyártott mérési- és szabályozástechnikai termékeket kínál, melyeket építészekkel, mérnökökkel és tervezőkkel karöltve valósítunk meg. Ezen az módon szeretnénk hozzájárulni a példaszerű és fenntartható energiagazdálkodás megvalósításához. Például olyan, ideálisan klimatizált helyiségek kialakításához, melyben mindenki a legjobb körülmények között él, dolgozik, tanul, termel, operál, vagy épül fel.

Belimo

Safety and comfort.

Belimo - a világ vezető szelepgyártója a fűtési, szellőzési és légkondicionáló rendszerek területén - kiváló ár-érték arányú, teljes termékpalettát kínál egy kézből.

Elnet

Energia- és teljesítmény mérők, fázisjavító automatikák

A gyártó cég vezető vállalat Izraelben. Kiváló minőség és hatékonyság jellemzi a termékeket, ezt igazolják vissza az elégedett vásárlók a világ minden tájáról.

A vállalat elektromos mérő- és monitoring rendszereket, villamos energia mérőket és fázisjavító automatikákat fejleszt kereskedelmi és ipari alkalmazásokhoz.

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az LS Épületautomatika Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.