top of page

IRODAÉPÜLETEK ÉS EGYÉB LÉTESÍTMÉNYEK

A szolgáltató szektor talán a legkényesebb mind közül, hiszen a funkcionalitás biztosítása az elsődleges feladat. Az épületet használók komfortja minden egyéb igényt megelőz akár irodaépületről, akár hotelről, akár egy uszodáról beszélünk.

A hatékony szabályozás érdekében célunk minél több rendszerelem integrálása és felügyelete. Automatika rendszerünk számos kommunikációs protokollt ismer, így a legköltséghatékonyabban illeszthetőek harmadik fél által szállított berendezések is. Az üzemeltetés számára grafikus felügyelet segítségével jelenítjük meg az épület gépészeti rendszerét és biztosítunk számukra beavatkozási lehetőséget. Rendszerünk az adatmentés mellett képes több, akár eltérő jogosultságokkal ellátott felhasználó kezelésére  és a felhasználók tevékenységének naplózására.

Ilyen átfogó rendszerünk fut például a budapesti Angol Nagykövetség, a balatonfüredi Anna Grand Hotel, a budapesti Corvin Mozi, a Siófoki Galerius Fürdő és Azúr Hotel, a MOL székház, a Madách Trade Center, a Szent István Egyetem, vagy az Indotek Group központi irodájának épületében is.

bottom of page